Terrace Tower


Een uniek gebouw waar je dwars door heen kunt kijken. Ontworpen door de Deense architect BIG (Bjarke Ingels Group). In 2017 is J.P. van Eesteren gestart met de uitdagende bouw van Terrace Tower in Amsterdam. Het artistieke pand aan de Zuidas valt met name op door zijn uitstekende vorm en het opvallende gebruik van glas aan de buitenzijde.

Het Doel

In 2017 is besloten een nieuw kantoor te laten bouwen als onderdeel van de nieuwbouw aan de bekende Zuidas. Dit opvallende gebouw heeft een totale vloeroppervlakte van +/- 20.000 m2, naast het buiten liggende terras bestaat het grootste gedeelde uit kantoorruimte.

De uitdaging

CitroenAir is door J.P. van Eesteren gevraagd om mee te denken over een luxe en strakke sanitaire inrichting. De architect van Terrace Tower had een duidelijk beeld voor ogen. Door het heldere contact met de opdrachtgever kon CitroenAir direct zijn positie in het project realiseren.

Onze aanpak

De architect heeft gekozen voor de hoogwaardige en duurzame producten van Wagner-Ewar. ‘Passend in het hogere segment’. Het design is strak, basic en tijdloos – gekenmerkt door stoere eenvoud. CitroenAir heeft in samenwerking met J.P. van Eesteren nagedacht over de beste oplossing onder andere met betrekking tot het MIVA sanitair.

Goede service. Denken mee met de klant. Aanrader voor al uw sanitair.

Uitstekend. Prima service en advies.

Anoniem
16 Sep 2021

10 / 10
Betalen op factuur