Waarom Ingo-man collectie stijl en functionaliteit combineert

Nieuws 17 september 2024 CitroenAir NL

Wanneer het gaat om hygiëneoplossingen voor ziekenhuizen en andere professionele omgevingen, biedt de Ingo-man collectie een indrukwekkende mix van stijl, duurzaamheid en functionaliteit. Waarom Ingo-man de voorkeur geniet in Duitse ziekenhuizen, komt voort uit de jarenlange ervaring en voortdurende innovatie die het merk tot een van de meest betrouwbare aanbieders op het gebied van sanitaire producten maakt. In deze blog verkennen we de redenen waarom Ingo-man classic, Ingo-man Plus, en andere innovatieve productlijnen de perfecte keuze zijn voor moderne sanitaire ruimtes.

Ervaring en innovatie met Ingo-man® Classic

Ingo-man heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1967. Waarom Ingo man vandaag de dag nog steeds een voorloper is in de medische sector, komt door de voortdurende focus op kwaliteit en innovatie. De Ingo-man® classic reeks staat bekend om zijn robuuste en duurzame dispensers, ontworpen om langdurig mee te gaan en bestand tegen intensief gebruik. Deze producten zijn meer dan alleen hygiëneoplossingen; ze vertegenwoordigen een standaard in de industrie door betrouwbaarheid en gebruiksgemak te combineren.

Flexibele oplossingen met Ingo-man® houdersystemen

Waarom Ingo-man een breed scala aan toepassingen kan bedienen, ligt in de veelzijdigheid van de Ingo-man® houdersystemen. Deze systemen zijn ontworpen om te voldoen aan de verschillende behoeften van moderne sanitaire ruimtes, van ziekenhuizen en klinieken tot kantoren en andere commerciële omgevingen. De houdersystemen bieden flexibiliteit en zijn eenvoudig te integreren in elke ruimte, waardoor ze ideaal zijn voor situaties waarin hygiëne en efficiëntie van het grootste belang zijn.

ingo-man Houdersystemen

 

Hygiënische innovatie met Ingo-man® Plus en Ingo-man® Plus Touchless

De Ingo-man® Plus en Ingo-man® Plus Touchless productlijnen zijn voorbeelden van waarom Ingo-man een pionier is op het gebied van hygiëne. Met een focus op innovatieve technologieën, zoals touchless bediening, helpen deze producten om de verspreiding van bacteriën en virussen te minimaliseren, wat essentieel is in omgevingen waar hygiëne een topprioriteit is. Dit soort contactloze systemen bevorderen niet alleen de gezondheid en veiligheid, maar dragen ook bij aan een moderne en schone uitstraling van sanitaire ruimtes.

ingo-man ingo-man Plus ingo-man Plus Touchless

 

Waarom Ingo-man bij CitroenAir?

Bij CitroenAir, de specialist in sanitaire oplossingen, begrijpen we waarom Ingo-man de ideale keuze is voor professionele hygiëneoplossingen. Onze uitgebreide selectie van Ingo-man producten is ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van elke klant. Van ziekenhuizen en klinieken tot kantoren en andere openbare ruimtes, wij bieden producten die bijdragen aan een hygiënische en veilige omgeving.

Waarom Ingo man? Omdat de collectie niet alleen synoniem staat voor innovatieve en betrouwbare hygiëneoplossingen, maar ook voor stijl en functionaliteit die naadloos aansluiten bij de eisen van de moderne sanitaire ruimte. Bij CitroenAir zijn we trots om de Ingo-man collectie aan te bieden als een oplossing die niet alleen voldoet aan de hoogste standaarden, maar deze ook overtreft. Ontdek vandaag nog de voordelen van Ingo-man® classic, Ingo-man® houdersystemen, Ingo-man® Plus, Ingo-man® Plus Touchless en de herkenbare Ingo-man signaalkleuren voor uw sanitair project.

Veelgestelde vragen

Welke dispensers omvat het merk ingo-man®?

Naast dispensers van ontsmettingsmiddelen en zeepdispensers biedt het merk ingo-man® andere nuttige producten voor handhygiëne. Deze omvatten pompen, lekbakken, Euroflessen, montageoplossingen, afvalcontainers en nog veel meer.

Wat maakt de Ingo-man collectie een goede keuze voor hygiëneoplossingen?

De Ingo-man collectie biedt een combinatie van stijl, duurzaamheid en innovatieve technologieën, waardoor het ideaal is voor zowel openbare als professionele sanitaire ruimtes.

Ingo-man op onze webshop

Wat is de betekenis van de rode LED op de ingo-man®SmartNose?

De rode LED op de ingo-man®SmartNose gaat branden wanneer de ingebouwde batterij een kritiek niveau heeft bereikt en vervangen moet worden.

Wat betekent de naam ingo-man®?

De naam ingo-man® is een samenvoeging van de woorden ingenieur, Ophardt, en manus, wat Latijn is voor hand.

Kan de ingo-man®SmartNose via een app worden geconfigureerd?

Ja, de ingo-man®SmartNose heeft een ingebouwde NFC-chip en kan communiceren met uw NFC-compatibele smartphone. OPHARDT heeft een eigen app ontwikkeld om de smart devices eenvoudig uit te lezen en te configureren.

Collecties