Waarom duurzame solar kranen van Conti+ Ultra ideaal zijn voor uw bedrijf

Nieuws 8 oktober 2024 CitroenAir NL

In een wereld waar duurzaamheid en efficiëntie steeds belangrijker worden, speelt technologie een cruciale rol in de manier waarop we onze middelen gebruiken. De CONTI+ Ultra duurzame solar kranen combineren baanbrekende innovatie met maximaal gemak en veiligheid. Deze kranen zijn niet alleen energie-efficiënt, maar bieden ook een ongekend niveau van hygiëne en gebruiksgemak, waardoor ze de ideale oplossing zijn voor elk bedrijf. In deze blog leggen we uit waarom Waarom duurzame solar kranen een slimme keuze zijn voor uw onderneming.

Ons aanbod

CONTI+ 162.008.11

ultra GM10 PUBLIC elektronische wastafelmengkraan met hendelbediening, infrarood sensor met TOUCH-functie, solar (met werking ondersteund door 4 x 1.5V AA-batterijen), zonder afvoergarnituur, verchroomd.

Bekijk product op onze shop

CONTI+ 162.048.11

ultra GM20 PUBLIC elektronische wastafelkraan voor koud of voorgemengd water, infrarood sensor met TOUCH-functie, solar (met werking ondersteund door 4 x 1.5V AA-batterijen), zonder afvoergarnituur, verchroomd.

Bekijk product op onze shop

CONTI+ 164.048.11

ultra GW20 wandinbouw elektronische wastafelkraan voor koud of voorgemengd water, uitloop – 21 cm, infrarood sensor, met TOUCH-functie, solar (met werking ondersteund door 6V batterij), verchroomd

Bekijk product op onze shop

Innovatieve technologie en duurzaamheid

De CONTI+ Ultra solar kranen maken gebruik van geavanceerde technologie om water- en energieverbruik drastisch te verminderen. Deze kranen kunnen het waterverbruik tot wel 80% verlagen dankzij zuinige debieten en innovatieve ventieleenheden. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar helpt ook de operationele kosten van uw bedrijf te verlagen. De optionele zonne-energiemodule zorgt ervoor dat de levensduur van de batterij tot 8 jaar verlengd kan worden, zelfs bij gebruik van kunstlicht.

Energie-efficiëntie op een hoger niveau

De CONTI+ Ultra kranen bieden diverse energieopties, waaronder netvoeding, batterij, zonne-energie en een innovatieve turbine-optie die energie genereert uit het stromende water. Dit betekent dat zelfs in drukbezochte toepassingen, zoals openbare gebouwen en sanitaire ruimtes in bedrijven, de CONTI+ Ultra betrouwbaar presteert. Dankzij de slimme energie-opties kunnen bedrijven een aanzienlijke kostenbesparing realiseren zonder in te boeten op functionaliteit of hygiëne.

Maximale hygiëne en veiligheid

Hygiëne is van essentieel belang in elke sanitaire ruimte. De contactloze bediening via IR-sensor zorgt voor een veilige en hygiënische ervaring. Daarnaast zijn de kranen gemaakt van kiemremmende materialen en loodvrije watervoeringen, waardoor ze bijdragen aan een schoner watergebruik. De CONTI+ Ultra is ook uitgerust met een automatische hygiënespoeling die op vaste intervallen kan worden geprogrammeerd, ideaal voor omgevingen waar een hoge hygiënestandaard vereist is, zoals ziekenhuizen en zorginstellingen.

Flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden

Elk bedrijf heeft andere wensen en eisen als het gaat om sanitair. De CONTI+ Ultra kranen zijn modulair en verkrijgbaar in verschillende kleuren, oppervlakken en formaten. Dit maakt het mogelijk om een oplossing op maat te creëren die perfect aansluit bij de esthetische en functionele eisen van uw bedrijf. Van geborsteld chroom tot gepolijst messing en zelfs graphit blackline, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Betrouwbaarheid en vandalismebestendigheid

Voor drukbezochte omgevingen is het van groot belang dat de sanitairproducten niet alleen efficiënt, maar ook robuust en betrouwbaar zijn. De CONTI+ Ultra duurzame kranen zijn vandalismebestendig en voorzien van een intuïtief led-controlesysteem dat direct de status van de kraan aangeeft. Dankzij de OneTool-service is onderhoud eenvoudig en snel uit te voeren, wat zorgt voor minimale stilstand en maximale betrouwbaarheid.

De CONTI+ Ultra duurzame solar kranen bieden een ongeëvenaarde combinatie van innovatie, duurzaamheid en gebruiksgemak. Of u nu op zoek bent naar manieren om water en energie te besparen, de hoogste hygiënenormen na te leven, of gewoon wilt investeren in duurzame technologieën, de CONTI+ Ultra kranen zijn de ideale keuze voor uw bedrijf. Dankzij de flexibele opties en robuuste constructie, kunnen deze kranen voldoen aan de specifieke behoeften van verschillende bedrijfstakken, van kantoren tot zorginstellingen.

 

Merk informatie

Over CONTI+

Conti+ is een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige sanitaire producten en systemen. Het bedrijf werd... Meer lezen »