Streven naar uitmuntendheid met rigoureuze kwaliteitscontroleprocessen

Bekend om hun precisie engineering en toewijding aan kwaliteit, zijn Valera producten synoniem voor betrouwbaarheid, innovatie en professionele prestaties. Het bedrijf is trots op haar Zwitserse erfgoed en verankert de kernwaarden van Zwitsers vakmanschap – precisie, duurzaamheid en uitmuntendheid – in elk product dat ze maken.

Ongeëvenaarde kwaliteit

Aan de basis van het ethos van Swiss Valera ligt een meedogenloos streven naar perfectie. Elk aspect van de productontwikkeling, van ontwerp tot productie, wordt nauwgezet uitgevoerd om een ongeëvenaarde kwaliteit te garanderen. Door middel van strenge testen en het naleven van strikte normen voor kwaliteitscontrole garandeert Swiss Valera dat elke haardroger die haar naam draagt superieure prestaties en een lange levensduur levert.

Geraffineerd ontwerp voor veeleisende gasten

Van luxe haardrogers tot strakke badkameraccessoires, Swiss Valera hospitality producten zijn ontworpen om zelfs de meest veeleisende gasten te imponeren. Met hun elegante esthetiek en tijdloze designelementen sluiten deze producten naadloos aan op elke hotel- of resortomgeving, verhogen ze de algehele ambiance en laten ze een blijvende indruk achter op gasten.

Oplossingen op maat voor elke behoefte

Swiss Valera biedt een uitgebreid assortiment horecaproducten om aan de uiteenlopende behoeften van hotels, resorts en spa’s te voldoen. Of het nu gaat om haarverzorgingsproducten van salonkwaliteit of het inrichten van badkamers met stijlvolle en functionele accessoires, Swiss Valera biedt oplossingen op maat die prioriteit geven aan zowel vorm als functie.

 

Valera haardrogers vindt u in onze webshop.

Verantwoordelijkheid voor het milieu

Naast de toewijding aan kwaliteit en innovatie is Swiss Valera ook toegewijd aan verantwoordelijkheid voor het milieu. Het merk streeft ernaar om haar ecologische voetafdruk te minimaliseren door het implementeren van duurzame praktijken in al haar activiteiten. Van milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen tot energie-efficiënte productieprocessen, Swiss Valera geeft prioriteit aan duurzaamheid zonder afbreuk te doen aan de prestaties.

 

Video's bij deze collectie

Valera Black Edition

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden.