Onze cultuur - Over Ons

Onze cultuur

CitroenAir is van nature een bedrijf dat pro-actief in de markt opereert. De drang om altijd de beste oplossing te willen leveren heeft ervoor gezorgd dat CitroenAir inmiddels internationaal is gegroeid naar een innovatief bedrijf die (maatwerk)oplossingen levert voor de sanitaire ruimte. Zowel op het gebied van accessoires maar ook voor complete projecten.

Waar CitroenAir is ontstaan als groothandel voor sanitair accessoires met een sterk dienstverlenend karakter, is de focus van het bedrijf inmiddels opgeschoven naar de huidige rol als ‘adviserende toeleverancier’. Nog steeds zijn accessoires voor de sanitaire ruimte hierbij het uitgangspunt, echter liggen de kracht en de kansen in de markt nu meer op het gebied van dienstverlening en het leveren van maatwerkoplossingen. Projecten realiseren in nauwe en prettige samenwerking met de opdrachtgever als gelijkwaardige partner. Gebaseerd op de binnen het bedrijf aanwezige kennis en capaciteiten. Omdat de kracht daarbij voortkomt uit de mensen van CitroenAir zelf wordt deze missie ook breed gedragen binnen het bedrijf. Het is geïntegreerd in het dagelijks handelen en hierdoor blijkt dit voor iedereen de ‘dieper liggende motivator’ te zijn.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang iedere maand productinformatie, branchenieuws en acties. We sturen gemiddeld 1 nieuwsbrief per maand.

Inschrijven nieuwsbrief