Montage Dyson Airblade - Klantenservice

Montage

Montage Dyson Airblade

De volgende voorzieningen moeten aanwezig zijn voor montage:

  • 220 volts AC/ waar de handdroger (1600 W) op aangesloten kan worden.
  • Stroomvoorziening dient in de buurt met een max van 2 meter van de handdrogers te zijn.
  • 50 cm. ruimte aan beide zijden en een vrije hoogte van 1.4 meter (dus zonder leidingen of kranen)
  • Er moet een stroompunt/stroomvoorziening aanwezig zijn op 70 cm. hoogte, zodat de Dyson op de juiste hoogte kan worden bevestigd.

LET OP: Als er is geen stroomvoorziening binnen 2 meter van de handdroger is, waar de handdroger op aangesloten kan worden, zal er geen montage plaatsvinden. De Dyson monteur kan in goed overleg het oude droogsysteem demonteren maar zal geen verdere (grote) handelingen uitvoeren zoals kabels en elektriciteit om- en/of aanleggen.

Om er zeker van te zijn dat uw locatie geschikt is voor het installeren van een Dyson Airblade raden wij u aan de criteria voor locaties te bekijken:

Plaatsing

Is de locatie vrij van obstakels zoals openslaande deuren voor makkelijk toegang tot de Dyson Airblade handdroger? Het product kan worden gemonteerd op een hoogte tussen 80 cm. en 1 meter. Hij moet minstens 20 cm. van de vloer hangen. Andere zaken om bij stil te staan:

  • Is er voldoende ruimte?
  • Zijn de muuroppervlakken vlak en in staat om een gewicht van 13,4 kg te dragen?
  • Is de achterwand afneembaar (zodat je geen vlekken krijgt in bv behang)?

Wat voor soort muur heeft de Dyson Airblade handdroger nodig?

De Dyson Airblade handdroger moet worden gemonteerd op muren die geschikt zijn voor een belasting van tot 13,4 kg. Het wordt niet aangeraden de Dyson Airblade handdroger te installeren op zwakke gipsplaten muren.

Het gewicht van een Dyson Airblade handdroger AB14 is 8,2 kg

Controleer of de elektriciteitsvoorziening overeenkomt met de informatie op het typeplaatje. Er mogen max. 2 Dyson Airblade handdrogers op een groep deze zijn namelijk a 1600W. met pieken van 1800 W.

De Dyson Airblade handdroger moet geïnstalleerd worden conform de huidige IEE-voorschriften of de lokale regels en voorschriften. De Dyson Airblade handdroger moet geaard zijn.

Kan Citroen-Air de Dyson Airblade handdroger voor mij installeren?

U kunt een Dyson Airblade handdroger kopen en een afspraak voor de installatie maken door onze helpdesk te bellen op 0318-592930.

Onze gespecialiseerde monteur hangt deze graag voor u op. De prijs voor deze montage is € 50,- voorrijkosten + € 35,- per uur (excl. Materialen). Gemiddeld duurt een montage tussen de 1 a 2 uur per machine, afhankelijk van de huidige situatie.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang iedere maand productinformatie, branchenieuws en acties. We sturen gemiddeld 1 nieuwsbrief per maand.

Inschrijven nieuwsbrief