Schoonmaakbedrijf

U helpt opdrachtgevers om hun pand schoon te houden. Steeds vaker bieden schoonmaakbedrijven een totaalpakket aan: naast schoonmaken zorgen ze voor de levering van supplies en richten bij nieuwbouw of vervanging de sanitaire ruimten in. Geldt dat ook voor uw onderneming? Dan helpen wij u graag met het vinden van de beste sanitaire oplossingen.
Om uw taken optimaal uit te kunnen voeren, moeten de sanitarproducten goed te reinigen zijn en een grote capaciteit hebben. Daarbij is het belangrijk dat u een vrije en brede keus in kwaliteitsniveau van navullingen heeft met een goede prijs/ kwaliteitsverhouding. Wij hebben duurzame producten voor u die snel geleverd kunnen worden met de mogelijkheid dat uw naam erop gezet wordt. Desgewenst verzorgen wij de installatie voor u. We hebben diverse voorbeelden die aan deze eisen voldoen hieronder bij elkaar gezet.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang iedere maand productinformatie, branchenieuws en acties. We sturen gemiddeld 1 nieuwsbrief per maand.

Inschrijven nieuwsbrief